Hvordan virker GoGetGreen?

Se hvordan du nemt kan bruge GoGetGreen-appen til at købe og sælge sæsonens frugt, grøntsager og masser af andre hjemmedyrkede skatte

Danske jordbær har en kort, men vidunderlig sæson. Brug GoGetGreens app til at finde lokale vejboder og gaarde hvor du kan få søde, saftige jordbær direkte fra planten.
Dansk flag. GoGetGreen viser vej til små og store vejboder og gårdsalg i hele Danmark.

Find nemt lokale 
vejboder og gårdbutikker

Med GoGetGreen-appen kan du nemt finde og støtte lokale vejboder og gårdbutikker i dit område. Tag et skridt mod en grønnere fremtid ved at vælge råvarer der er i sæson og lokalt dyrkede

Mange tilfredse brugere

Find et udvalg af lokalt dyrkede grøntsager, frisk frugt, bær, nødder, honning, æg, blomster, julegran og meget mere

Støt lokalt

Vær en del af den grønne omstilling ved at købe sæsonens grønt, direkte fra lokale udbydere der arbejder for klima og biodiversitet

Brugerfladen for GoGetGreen. Her vises vejboder og hvilke hjemmedyrkede produkter de sælger.
Opdag lokale råvarer

Markeds-oversigt

Få overblik over sælgere i dit område og se hvilke råvarer der er i sæson

Markedsvisning i GoGetGreen’s app
Profil for hver vejbod & gårdbutik

Markeds-visning

Se hvad den enkelte sælger tilbyder i dag og find nemt vejboden, altsammen med få klik

App Store ikon. Du kan hente GoGetGreen-appen gratis i App Store og finde lokale vejboder eller sælge dine hjemmedyrkede skatte som frugt, grønt, blomster og meget mere.Google Play ikon. Du kan hente GoGetGreen-appen gratis i Google Play og finde lokale vejboder eller sælge dine hjemmedyrkede skatte som frugt, grønt, blomster og meget mere.
Hvordan markedsvisning ser ud i GoGetGreen’s app
Nemt at finde

Søgefunktion

Rabarber eller kartofler?
Søg efter specifikke produkter og se hvem der tilbyder dem i dag

App Store ikon. Du kan hente GoGetGreen-appen gratis i App Store og finde lokale vejboder eller sælge dine hjemmedyrkede skatte som frugt, grønt, blomster og meget mere.Google Play ikon. Du kan hente GoGetGreen-appen gratis i Google Play og finde lokale vejboder eller sælge dine hjemmedyrkede skatte som frugt, grønt, blomster og meget mere.
 I GoGetGreen kan du nemt søge efter de varer du har brug for i dag. Søg på ‘kartofler’ og se hvem der sælger friske kartofler tæt på dig, i hvilke mængder og til hvilken pris.
Har du overskud i haven?

Opret din markedsplads

Har du flere æbler på træet end du kan komme igennem selv? Opret dit eget digitale marked og sælg dem til dit nabolag

Hvordan man nemt opretter sin vejbod i GoGetGreen
Markedsvisning i GoGetGreen’s appMarkedsvisning i GoGetGreen’s app I GoGetGreen kan du nemt søge efter de varer du har brug for i dag. Søg på ‘kartofler’ og se hvem der sælger friske kartofler tæt på dig, i hvilke mængder og til hvilken pris. Hvordan man nemt opretter sin vejbod i GoGetGreen

Brugerudtalelser

Se, hvad vores brugere siger om GoGetGreen:

"Hos Løvegården benytter vi os af GoGetGreen for at nå ud til endnu flere kunder. Det er meget nemt at oprette og opdatere vores udvalg, og dermed kan vi hurtigt komme tilbage til de opgaver vi helst vil lave -  dyrke smagfulde grøntsager."
Martin fra Løvegårdens landhandel sætter pris på at det er nemt at oprette varer i appen, så han kan holde fokus på at dyrke de mest smagfulde grøntsager

Martin

Fra Løvegården, 9541 Suldrup

"GoGetGreen hjælper os mindre producenter med at nå ud til nye kunder og især folk som ikke er lokalkendte. App’en kan også hjælpe til mod madspild og alle kan være med, det er lige meget om man dyrker på 10m² eller mange hektar."
Sissel og Anders fra Det lille Økori bruger både GoGetGreen-appen til at nå nye kunder, og til selv at købe lokale råvarer rundt om i Danmark

Sissel og Anders

Fra Det lille Økori, 8187 Stenderup

"Jeg anbefaler GoGetGreen’s ide og app. Dels som sulten og nysgerrig forbruger og dels som producent af lokale grøntsager. Jeg oplever at appen er yderst brugervenlig hvilket gør den meget anvendelig. Det er det hidtil bedste bud på en samling af lokale producenter mv. online og jeg vil vurdere at den vil kunne blive den foretrukne blandt både forbruger og producenter."
Jens fra Sølager Værksted i Hundested siger at GoGetGreen er det hidtil bedste bud på en samling af lokale producenter mv. online og at han vil vurdere at den vil blive den foretrukne blandt både forbruger og producenter.

Jens

fra Sølager Værksted, 3390 Hundested

"Den her app var kærlighed ved første klik for mig. Den er genial til at få afsat mine overskydende grøntsager fra haven i min lille vejbod. Men størst er min begejstring over at den er med til at løse en større samfundsmæssig udfordring: At den almindelige bybo ikke har nem adgang til grøntsager med høj næringsmæssig værdi."
Katrine fra Mikrohaven i Ebeltoft har lagt sin parcelhushave om til køkkenhave og brænder for at give danskerne gejsten for de helt friske grøntsager tilbage på bordet.

Katrine

fra Mikrohaven.dk, 8400 Ebeltoft

"Jeg elsker alt ved den autentiske vejbod, hvor man kan købe friske jordbær, honning eller kartofler. Desværre får jeg kun besøgt dem, hvis jeg tilfældigvis kører forbi. Med GoGetGreen kan jeg nemt og hurtigt se, hvor mine favoritsæsonvarer er og hvad de koster, så for mig betyder det endnu flere besøg til alle de lækre perler, der ligger overalt i landet. Kan varmt anbefales!"
Tobias fra Grønne Kontorfingres Have i Rødovre bruger GoGetGreen til at sælge ud af sine egne hjemmedyrkede grøntsager, men køber også ind af fx jordbær, honning og kartofler i sine lokale vejboder, som han opdager gennem appen.

Tobias

fra Grønne kontorfingres have, 2610 Rødovre

"Super godt koncept! Det direkte køb og salg gør det enkelt at sælge ud af sit overskud og sine hjemmelavede/hjemmedyrkede produkter. Og så minimerer det madspild, hvilket er en fantastisk bonus. Bare flere ville bruge det."
Bine fra Bines Butik i Grevinge er allergladest for at GoGetGreen gør en forskel for at minimere spild af de ressourcer vi har i danske haver, i form af frisk frugt og grøntsager.

Bine

fra Bines Butik, 4571 Grevinge

"Vi er rigtig glade for GoGetGreen, da den er gratis og nem at bruge både for sælger og køber. Vi bruger den ofte når vi er på tur for at finde små specialiteter og give opbakning til de små lokale iværksættere. Den er god fordi den er gratis og det kan være svært for nystartede at komme i gang uden det koster en formue."
Birgitte fra Pluk selv blåbær i Skive har prøvet andre platforme til udbydere af danske råvarer, men oplevede at kun de største og mest etablerede forhandlere fik plads. Hun værdsætter at GoGetGreen giver synlighed til alle størrelser vejboder og gårdsalg, og at man kan starte ud med en gratis profil.

Birgitte

fra Pluk selv blåbær, 7800 Skive

"Konceptet er spot on til vores gårdbutik, hvor vi netop vægter det nære, det lokale og det bæredygtige. Og så er GoGetGreen’s app både genial og nem at bruge."
Lotte fra Babberup Gammelgaard sætter pris på at GoGetGreen-appen er nem at bruge, som ejer af en lille gårdbutik.

Lotte

fra Babberup Gammelgaard, 4690 Haslev

"Denne her app er bare såååå smart for mig som den nok mindste gårdbutik på Samsø. Det eneste jeg mangler, er at alle folk kender til den og bruger den."
Lene fra gårdbutikken Urtekurven på Samsø far hver sommer nye kunder gennem GoGetGreen, når turister besøger øen og bruger appen til at finde vejboder og gårdbutikker.

Lene

fra URTEKURVEN, 8305 Samsø

"GoGetGreen er appen jeg har savnet i mange år som både lokal, som turist og nu i forbindelse med min gårdbutik. Som lokal er appen er en god indgang til at lære sit lokalområde at kende – især når man er tilflytter.
Fritze fra Frisenlund Living i Nykøbing Falster har brugt GoGetGreen til at finde vejboder når hun rejser i Danmark, men nu hvor hun selv har åbnet en gårdbutik har appen fået en ny, stor betydning, fordi den hjælper kunder med at finde hendes virksomhed.

Fritze

fra Frisenlund Living, 4800 Nykøbing Falster

Ofte stillede spørgsmål

Her ser du et lille udsnit af vores FAQ

Klik videre for at se alle typiske spørgsmål om GoGetGreen

Hvad må man sælge på GoGetGreen?
Koster det noget at bruge GoGetGreen?
Skal jeg betale skat når jeg sælger fra min have?
Kan man betale direkte i GoGetGreen-appen?
Har man retur-ret på varer købt i vejbod?

Få GoGetGreen appen helt gratis

Download GoGetGreen-appen og start med at købe og sælge friske råvarer i dit lokalsamfund.

App Store ikon. Du kan hente GoGetGreen-appen gratis i App Store og finde lokale vejboder eller sælge dine hjemmedyrkede skatte som frugt, grønt, blomster og meget mere.Google Play ikon. Du kan hente GoGetGreen-appen gratis i Google Play og finde lokale vejboder eller sælge dine hjemmedyrkede skatte som frugt, grønt, blomster og meget mere.
Visning af GoGetGreen App