Anbefalinger til en grøn hverdag

Vi støtter op om initiativer der giver danskerne mulighed for at leve mere bæredygtigt og vi har derfor gjort plads her på siden til vores inspiration og anbefalinger. Har du et grønt projekt eller initiativ vi kan hjælpe på vej, så skriv endelig til os.

Dansk sommer er lig med sprøde radiser, og i appen kan du finde den nærmeste have der har de lysende små rødder klar til din rugbrødsmad eller salat.

Mikrohaven

Verdens nemmeste måde at starte en vejbod

Måske tænker du, at det kun er hvis du har bier, eller en stor køkkenhave, eller et kæmpe drivhus, du kan starte din egen vejbod. Men sådan behøver det slet ikke være.

Her deler vi et tip, der gør det nemt for alle at komme i gang her og nu – uden at have en stor køkkenhave eller specielt grønne fingre.

Læs mere
Katrine fra Mikrohaven i Ebeltoft har lagt sin parcelhushave om til køkkenhave og brænder for at give danskerne gejsten for de helt friske grøntsager tilbage på bordet.

Go Impact

Go Impact er din nye gratis app og bæredygtige fordelsklub, hvor du kan være med til at sikre verdensmålene og en bæredygtig fremtid.

Go Impact har store visioner om at ændre verden til det bedre sammen med dig. Deres app er super nem at bruge, og findes til både iPhone og Android-telefoner. Her finder du en masse sjove udfordringer, som du kan udføre både alene og i selskab med venner, familie, børn eller kollegaer. Når du har klaret en opgave, modtager du tilmed point, som du kan bytte til en masse bæredygtige præmier eller donere til velgørenhed.

Læs mere
Go Impact logo. Vi anbefaler varmt Go Impact, som er en bæredygtig fordelsklub, hvor du kan være med til at sikre verdensmålene og en bæredygtig fremtid.
GoGetGreen-appens logo i grønne farver og en grøn spire i et GPS-ikon, fordi GoGetGreen hjælper dig med at finde grøntsager og andre lokale produkter uanset hvor du er i Danmark.

Vores team

Mød teamet bag GoGetGreen

Esben er grundlægger af GoGetGreen og elsker at dyrke sine egne grøntsager. Målet i hans have er at være selvforsynende, og appen gør det nemt at bytte med de naboer der dyrker de få ting han ikke selv har i haven.
Esben Christensen
Co-founder - CEO

Esben lever med hjertet først. Han er vokset op i en socialt bevidst familie, hvor fællesskab og ø-lejre var en naturlig del af hverdage, og styrken i fælleskabet er drivkraften i hans arbejde med GoGetGreen.

Sammen med Michala har han rejst meget i bl.a. Indien og Sydafrika, og set hvordan det at hjælpes om dyrking og deles om ressourcer kan gøre en massiv forskel for lokalsamfund.

Han er uddannet ambulance-redder og i dag gør han en forskel for andre gennem sit job som vejhjælp - et job der giver ham fleksibilitet til at arbejde om natten, dyrke have om dagen, og udvikle GoGetGreen-appen ind imellem.

Michala er gift med Esben der driver GoGetGreen. Hun drømmer om en verden med en sund tilgang til at bruge lokale ressourcer, frem for en uholdbar fordeling af produktion og forbrug.
Michala Christensen
Co-founder - CCO

Michala er vokset op i en familie hvor alle råvarer kunne findes i haven, og hvor sommerens højdepunkt var turen til Samsø, hvor  vejboderne bugner af lokale grøntsager.

Ligesom Esben har hun et stort hjerte for at gøre en forskel ude i verden, mens hun i Danmark bl.a. har trænet konkurrenceheste og  senere hundes adfærd.

Hun en klassisk ildsjæl, der gør noget ved de problemer hun ser, fx at der manglede en app til at udnytte vores lokale ressourcer. Som Esben går hun i haven så mange timer som muligt, og har altid en opskrift klar, du kan bruge dine brændenældeskud og mælkebøtter i.

Få GoGetGreen appen helt gratis

Download GoGetGreen-appen og start med at købe og sælge friske råvarer i dit lokalsamfund.

App Store ikon. Du kan hente GoGetGreen-appen gratis i App Store og finde lokale vejboder eller sælge dine hjemmedyrkede skatte som frugt, grønt, blomster og meget mere.Google Play ikon. Du kan hente GoGetGreen-appen gratis i Google Play og finde lokale vejboder eller sælge dine hjemmedyrkede skatte som frugt, grønt, blomster og meget mere.
Visning af GoGetGreen App