Bruger-udtalelser

Vores brugere er centrum for GoGetgreen-appen, og ærlige tilbagemeldinger er afgørende for os, så vi kan skabe den bedst mulige app . Læs vores brugeres oplevelse med GoGetGreen her

 Danske jordbær, nyplukkede og skyllet i et gammeldags metal-dørslag. Til salg i GoGetGreen-appen
Katrine fra Mikrohaven i Ebeltoft har lagt sin parcelhushave om til køkkenhave og brænder for at give danskerne gejsten for de helt friske grøntsager tilbage på bordet.
"Den her app var kærlighed ved første klik for mig. Den er genial til at få afsat mine overskydende grøntsager fra haven. Men størst er min begejstring over at den er med til at løse en større samfundsmæssig udfordring: At den almindelige bybo ikke har nem adgang til grøntsager med høj næringsmæssig værdi.
Industriel mad ligger længe på lager og rejser over lange afstande så næringen falder. Med GoGetGreen får alle nem adgang til dugfriske grøntsager som mormor dyrkede dem."

Katrine

fra Mikrohaven.dk, 8400 Ebeltoft

Martin fra Løvegårdens landhandel i Suldrup sætter pris på at det er nemt at oprette varer i appen, så han kan holde fokus på at dyrke de mest smagfulde grøntsager
"Hos Løvegården benytter vi os af GoGetGreen for at nå ud til endnu flere kunder.Det er meget nemt at oprette og opdatere vores udvalg, og dermed kan vi hurtigt komme tilbage til de opgaver vi helst vil lave – dyrke smagfulde grøntsager."

Martin

fra Løvegården, 9541 Suldrup

Jens fra Sølager Værksted i Hundested siger at GoGetGreen er det hidtil bedste bud på en samling af lokale producenter mv. online og at han vil vurdere at den vil blive den foretrukne blandt både forbruger og producenter.
"Jeg anbefaler GoGetGreen’s ide og app. Dels som sulten og nysgerrig forbruger og dels som producent af lokale grøntsager. Jeg oplever at appen er yderst brugervenlig hvilket gør den meget anvendelig.
Det er det hidtil bedste bud på en samling af lokale producenter mv. online og jeg vil vurdere at den vil kunne blive den foretrukne blandt både forbruger og producenter."

Jens

fra Sølager Værksted, 3390 Hundested

Sissel og Anders fra Det lille Økori bruger både GoGetGreen-appen til at nå nye kunder, og til selv at købe lokale råvarer rundt om i Danmark
"GoGetGreen hjælper os mindre producenter med at nå ud til nye kunder og især folk som ikke er lokalkendte. App’en kan også hjælpe til mod madspild og alle kan være med, det er lige meget om man dyrker på 10m² eller mange hektar.

Vi bruger også app’en når vi selv er på farten og skal se hvad der er af boder i nærområdet.
Med Gogetgreen kan folk finde de små guldklumper der gemmer sig rundt om i landet."

Sissel og Anders

fra Det lille Økori, 8187 Stenderup

Bine fra Bines Butik i Grevinge er allergladest for at GoGetGreen gør en forskel for at minimere spild af de ressourcer vi har i danske haver, i form af frisk frugt og grøntsager.
"Super godt koncept! Det direkte køb og salg gør det enkelt at sælge ud af sit overskud og sine hjemmelavede/hjemmedyrkede produkter. Og så minimerer det madspild, hvilket er en fantastisk bonus. Bare flere ville bruge det."

Bine

fra Bines Butik, 4571 Grevinge

Tobias fra Grønne Kontorfingres Have i Rødovre bruger GoGetGreen til at sælge ud af sine egne hjemmedyrkede grøntsager, men køber også ind af fx jordbær, honning og kartofler i sine lokale vejboder, som han opdager gennem appen.
"Jeg elsker alt ved den autentiske vejbod, hvor man kan købe friske jordbær, honning eller kartofler. Desværre får jeg kun besøgt dem, hvis jeg tilfældigvis kører forbi.
Med GoGetGreen kan jeg nemt og hurtigt se, hvor mine favoritsæsonvarer er og hvad de koster, så for mig betyder det endnu flere besøg til alle de lækre perler, der ligger overalt i landet. Kan varmt anbefales!"

Tobias

fra Grønne kontorfingres have, 2610 Rødovre

Birgitte fra Pluk selv blåbær i Skive har prøvet andre platforme til udbydere af danske råvarer, men oplevede at kun de største og mest etablerede forhandlere fik plads. Hun værdsætter at GoGetGreen giver synlighed til alle størrelser vejboder og gårdsalg, og at man kan starte ud med en gratis profil.
"Vi er rigtig glade for GoGetGreen, da den er gratis og nem at bruge både for sælger og køber. Vi bruger den ofte når vi er på tur for at finde små specialiteter og give opbakning til de små lokale iværksættere.
Den er god fordi den er gratis og det kan være svært for nystartede at komme i gang uden det koster en formue."

Birgitte

fra Pluk selv blåbær, 7800 Skive

Lotte fra Babberup Gammelgaard sætter pris på at GoGetGreen-appen er nem at bruge, som ejer af en lille gårdbutik.
Konceptet er spot on til vores gårdbutik, hvor vi netop vægter det nære, det lokale og det bæredygtige.

Og så er GoGetGreen’s app både genial og nem at bruge.

Lotte

fra Babberup Gammelgaard, 4690 Haslev

Lene fra gårdbutikken Urtekurven på Samsø far hver sommer nye kunder gennem GoGetGreen, når turister besøger øen og bruger appen til at finde vejboder og gårdbutikker.
Denne her app er bare såååå smart for mig som den nok mindste gårdbutik på Samsø. Det eneste jeg mangler, er at alle folk kender til den og bruger den.

Lene

fra URTEKURVEN, 8305 Samsø

Fritze fra Frisenlund Living i Nykøbing Falster har brugt GoGetGreen til at finde vejboder når hun rejser i Danmark, men nu hvor hun selv har åbnet en gårdbutik har appen fået en ny, stor betydning, fordi den hjælper kunder med at finde hendes virksomhed.
GoGetGreen er appen jeg har savnet i mange år som lokal og turist først og fremmest – at jeg nu også kan bruge den i forbindelse med min gårdbutik er jo blot prikken over i’et!
Som lokal er appen er en god indgang til at lære sit lokalområde og kende – især når man er tilflytter.
Som gårdbutik væk fra gågaden og alfavej er appen en super løsning fordi turister og lokale kan lære min butik at kende.
GoGetGreen’s brugerflade er nem at arbejde i også selvom man ikke er superbruger i tekniske løsninger. 

Fritze

fra Frisenlund Living, 4800 Nykøbing Falster

Dansk flag. GoGetGreen viser vej til små og store vejboder og gårdsalg i hele Danmark.

Find nemt en lokal
vejbod eller gårdbutik

Med GoGetGreen-appen kan du nemt finde lokale udbydere, der sælger friske, bæredygtige varer, fra nye kartofler og krydderurter til julegran og uldsokker. Uanset om du leder efter en bestemt type grøntsag eller ønsker at udforske, hvad der er tilgængeligt i dit område, gør vores app det enkelt og nemt

Find lokalt

Et bredt udvalg af sæsonens friske, lokalt dyrkede grøntsager fra lokale vejboder og gårdbutikker i nærheden af dig

Køb og sælg friske råvarer

Begynd nemt at sælge dine egne hjemmedyrkede råvarer i appen og bliv fundet af købere i dit lokalområde

Brugerfladen for GoGetGreen. Hver vejbod har en adresse, og en nem oversigt over produkter og priser.

Få GoGetGreen appen helt gratis

Download GoGetGreen-appen og start med at købe og sælge friske råvarer i dit lokalsamfund.

App Store ikon. Du kan hente GoGetGreen-appen gratis i App Store og finde lokale vejboder eller sælge dine hjemmedyrkede skatte som frugt, grønt, blomster og meget mere.Google Play ikon. Du kan hente GoGetGreen-appen gratis i Google Play og finde lokale vejboder eller sælge dine hjemmedyrkede skatte som frugt, grønt, blomster og meget mere.
Visning af GoGetGreen App