fbpx

Hvad siger vores brugere

Hvad siger vores brugere

Martin Jensen - Løvegården - 278 x 278

Hos Løvegården benytter vi os af GoGetGreen for at nå ud til endnu flere kunder.Det er meget nemt at oprette og opdatere vores udvalg, og dermed kan vi hurtigt komme tilbage til de opgaver vi helst vil lave – dyrke smagfulde grøntsager.

Martin fra Løvegården, 9541 Suldrup

GoGetGreen hjælper os mindre producenter med at nå ud til nye kunder og især folk som ikke er lokalkendte. App’en kan også hjælpe til mod madspild og alle kan være med, det er lige meget om man dyrker på 10m² eller mange hektar.

Vi bruger også app’en når vi selv er på farten og skal se hvad der er af boder i nærområdet. Med Gogetgreen kan folk finde de små guldklumper der gemmer sig rundt om i landet

Sissel og Anders fra Det lille Økori, 8187 Stenderup

 

Jeg anbefaler GoGetGreen’s ide og app. Dels som sulten og nysgerrig forbruger og dels som producent af lokale grøntsager. Jeg oplever at appen er yderst brugervenlig hvilket gør den meget anvendelig. Det er det hidtil bedste bud på en samling af lokale producenter mv. online og jeg vil vurdere at den vil kunne blive den foretrukne blandt både forbruger og producenter.

Appen er gratis at bruge, hvilket kan bibringe til succesen yderligere. 

Samtidig er Michala og Esben der driver appen virkelige mennesker der er troværdige og engagerede og som er værd at give en rundvisning for enhver der har lyst til at sælge ud af sin egenproduktion.

Jens fra Sølager Værksted, 3390 Hundested 

Den her app var kærlighed ved første klik for mig. Den er genial til at få afsat mine overskydende grøntsager fra haven i min lille vejbod. Men størst er min begejstring over at den er med til at løse en større samfundsmæssig udfordring: At den almindelige bybo ikke har nem adgang til grøntsager med høj næringsmæssig værdi.

Vores mad dyrkes industrielt, ligger længe på lager og rejser over lange afstande hvilket betyder at den næringsmæssige værdi falder.

Med GoGetGreen får alle igen nem adgang til dugfriske grøntsager som mormor dyrkede dem – og det er af større værdi for vores sundhed, end de fleste ved.

Katrine fra Mikrohaven.dk, 8400 Ebeltoft

Jeg elsker bare alt ved den autentiske lille vejbod, hvor man kan købe friske jordbær, honning  eller kartofler. Desværre får jeg kun besøgt dem, hvis jeg tilfældigvis kører forbi og de har det, jeg skal bruge. Med GoGetGreen kan jeg nemt og hurtigt se, hvor mine favoritsæsonvarer befinder sig og hvad det koster, så for mig betyder det endnu flere besøg til alle de små lækre perler,der ligger overalt i landet. Kan varmt anbefales!

Tobias – Grønne kontorfingres have, 2610 Rødovre

Super godt koncept! Det direkte køb og salg gør det enkelt at sælge ud af sit overskud og sine hjemmelavede/hjemmedyrkede produkter. Og så minimerer det madspild, hvilket er en fantastisk bonus. Bare flere ville bruge det.

Bine fra Bines Butik, 4571 Grevinge

Bine - Bines butik - 300 x 300

Vi er rigtig glade for muligheden med GoGetGreen, da den er gratis og nem at bruge både for dem der sælger og dem der skal købe. Vi bruger den ofte når vi er på tur for at finde små specialiteter hvor man normalt ellers ikke kommer.
Synes det vigtig der er nogen der tænker på opbakning til de små lokale iværksættere.
Som forretning er den også god fordi den er gratis og det kan være svært for små nystartede at komme i gang uden det koster en formue.
Vi har prøvet andre som vi ikke syntes er så gode for de hjælper klart dem der har flest penge og flest kunder og der er det svært at få noget ud af det som lille forretning .
Jeg vil gerne være med til at støtte og udbrede kendskabet til GoGetGreen og synes det et godt tilbud.

Birgitte fra Pluk selv blåbær, 7800 Skive

Konceptet er spot on til vores gårdbutik, hvor vi netop vægter det nære, det lokale og det bæredygtige.

Og så er GoGetGreen’s app både genial og nem at bruge.

Lotte fra Babberup Gammelgaard, 4690 Haslev

Denne her app er bare såååå smart for mig som den nok mindste gårdbutik på Samsø. Det eneste jeg mangler, er at alle folk kender til den og bruger den.

Lene fra URTEKURVEN, 8305 Samsø

“GoGetGreen er appen jeg har savnet i mange år som lokal og turist først og fremmest – at jeg nu også kan bruge den i forbindelse med min gårdbutik er jo blot prikken over i’et!

Som lokal er appen er en god indgang til at lære sit lokalområde og kende – især når man er tilflytter. Den søde marmeladedame nede af en grusvej, ægteparret der har haft blomster og grønt i haven gemmen et helt liv også videre. Steder der er væk fra alfaveje og som jeg måske ikke ville lære og kende sådan bare lige. 

Som turist har jeg virkelig også manglet appen når vi er i sommerhus forskellige steder i landet. Her elsker jeg at bruge lokale råvarer og det er en fornøjelse og kunne støtte de lokale om det er grøntsagsavleren eller den lille køkkenhave der har lavet lækre bolcherødbeder, hvidløg, salat eller en lille buket fra skærehaven. 

Som gårdbutik væk fra gågaden og alfavej er appen en super løsning som jeg netop lige har nævnt, at turister og nye lokale kan lære min butik og kende, der både byder på blomster, grønt og eksempelvis møbler lavet af genbrugstræ.

GoGetGreen støtter bæredygtighed og det er noget vi alle skal tænke over i hverdagen. Alle med en køkkenhave kender det når squashplanten eller agurkeplanten giver mere end vi selv, naboen eller familien kan spise. Hvorfor smide det i komposten? Sælg det i stedet og så er der lommepenge til forårets nye frø.

Det smarte ved GoGetGreen er den dækker hele landet, så jeg har én app som jeg kan bruge som lokal, turist og i mit tilfælde også butik. Deres kort er især en god løsning, så kan jeg visuelt se hvad der er lige i nærheden af mig.

GoGetGreen’s brugerflade er nem og arbejde i også selvom man ikke er superbruger i tekniske løsninger om du er bruger eller butik. 

GoGetGreen er appen vi alle har manglet, så de fortjener et økonomisk boost til videreudvikling af deres app og så vi kan udbrede kendskabet til den. At Esben og Michala er nogle dejlige mennesker med hjertet det rette sted er blot et plus.  

Fritze fra Frisenlund Living, 4800 Nykøbing Falster